Basisveiligheid
Diana Annegarn 22-9-2020

Hoe vaak ik dit onderwerp ben tegen gekomen in mijn leven? Volgens mij is dit de basis voor alles hier op aarde. Al jaren wordt ik door gidsen onderwezen hoe belangrijk veiligheid is en telkens weer opnieuw krijg ik hier nieuwe informatie over. Wat het thema ook is, jezelf veilig voelen is het antwoord, wat je kunt voelen in zelfliefde. Degene die dat uit zichzelf kunnen halen zullen voorop lopen maar een groot gedeelte van de mens is hier om dat te leren. Ook zij verdienen een veilig gevoel en in dit geval nog van buitenaf. En dat komen wij hun brengen. Een nieuwe samenleving die een veilig gevoel zal geven aan ieder levend wezen.

Vandaag kreeg ik hier weer nieuwe informatie over. Het ging deze keer over de nieuwe aarde. Over hoe veilig de energie daar voelt en dat veel mensen die nu leven deze veiligheid van binnen wel voelen maar zich niet kunnen aarden. Omdat de oude energie op de aarde nog heel veel kan verstoren en hun uit balans kan brengen.
Misschien herken jij het wel als lichtwerker dat je het gevoel hebt dat je heel veel kan, misschien zelfs zoveel dat je niet weet waar je moet beginnen, maar uiteindelijk niets van de grond krijgt of niet voldoende. Het kan ook het gevoel geven dat je mooie plannen bent gestart en het gevoel krijgt dat het net niet voldoende de diepte raakt. Het kan ook het gevoel geven dat je helemaal niet weet wat je wilt gaan doen terwijl je niet twijfelt aan wat je allemaal kan. Soms voelen mensen het gewoon niet.

Het beroep wat ze willen gaan doen bestaat al in de nieuwe wereld maar de oude wereld kan er nog niets mee. Er zijn lichtwerkers die bruggen bouwen van het oude naar het nieuwe, zij zijn in staat om ook praktisch te denken. Terwijl andere al met beide benen in het nieuwe staan en afwachten tot het de tijd is dat ze geroepen worden. Tot die tijd doen sommige mee met beroepen uit de oude energie of ze doen niet mee met de maatschappij en het geldsysteem. Het is heel goed jezelf hierin te onderzoeken voordat je jezelf iets gaat verwijten. Want alles heeft een reden.

Nu weet ik uit ervaring dat veel lichtwerkers worden voorbereid op dit gevoel van veiligheid, niet alleen in zichzelf maar ook veiligheid te creëren voor anderen. Het werk van lichtwerkers is pas mogelijk als ze zich veilig voelen. Dan pas stroomt het in volledigheid. Dat is in de nieuwe energie makkelijker dan in de oude energie.
Op dit moment zijn de meeste lichtwerkers blokkades aan het opruimen die er voor zorgen dat ze zich niet veilig genoeg voelen zichzelf helemaal te laten zien. Deze energie is voor veel lichtwerkers nog in ontwikkeling en afhankelijk van alle energieën die nog naar de aarde komen. En ook afhankelijk van de persoon die je bent.

Ik heb hele krachtige lichtwerkers ontmoet die met een stoomwals niet omver zijn te krijgen, ik heb ook andere lichtwerkers ontmoet die helemaal het uiterste zijn van dat, die vrede komen brengen en alles vanuit harmonie doen. Zij zijn geen vechters of strijders. Zij balansen.
Het proces is niet voor niets. Door de stukken die je nu aan het opruimen bent, zal je begrijpen hoe belangrijk veiligheid voor jezelf is maar ook voor anderen. We verwachten wel van iedereen dat ze liefde uit zichzelf kunnen halen maar er is een grote groep die hier veiligheid komt ervaren van buitenaf voordat ze dit bij zichzelf kunnen toelaten. Zij doen er misschien wel meerdere levens over en zijn daarom een les voor ons.

Ik zie het als een grote taak voor deze zorgstaat dit als basis te gaan neerzetten in wat we ook doen. Alles begint bij veiligheid. En juist de mensen die nu door heftige stukken gaan zullen gaan begrijpen wat je in de toekomst kunt doen om veiligheid voor anderen te creëren. Door het eerst in jezelf toe te leren laten.
Veilig voelen op de aarde is naar mijn mening een heel belangrijk punt voor nu en de toekomst. De oude energie op de aarde voelt niet meer veilig. Veel sessies die ik met lichtwerkers doe zijn daar op gericht. Steeds diepere lagen uit hun onderste chakra’s worden opgeschoond. En de dieper spirituele lagen worden voor hun geopend. Zij openen deze lagen zelf door zich er voor open te stellen. Hoe meer mensen dit doen hoe meer deze energie gevoeld gaat worden door meer mensen op aarde.

Veel mensen kunnen op dit moment niet landen op de aarde. Ze begrijpen de wereld niet en hebben geen idee hoe ze er mee om kunnen gaan. Gelukkig komen lichtwerkers in alle soorten en maten. Maar wat jouw karakter ook is en wat de weg is die je hebt te gaan, het is wel een hele leerzame. Het heeft altijd een reden en deze reden is altijd verbonden met wat ze hier op aarde komen doen.
Veiligheid zal in de toekomst een veel belangrijkere rol hebben dan nu. Elk levend wezen mag zich op aarde veilig voelen, dat is het eerste doel in alles wat we doen. Dat wil niet zeggen dat ze nooit geen angst hebben maar dat ze gezien, gehoord worden en begrepen worden voor wie ze zijn. En hoeveel weten we eigenlijk over onszelf? Ik leer elke dag nog iets bij.

Veiligheid waar ik het over heb gaat eigenlijk verder dan alleen jezelf kunnen zijn. Het is ook jouw nieuwe zelf kunnen zijn, zoals op de nieuwe aarde. Dat deel van jezelf wat je tot in het puntje van je tenen tot in jouw kruin kunt voelen en waar je graag naar toe wilt. Een harmonieuze samenleving. Dat deel waarvan je intuïtief weet dat dit de toekomst is. Het is nu in jouw aanwezig en je wilt het nu op de aarde uitdragen. Het begint bij het herkennen en erkennen dat dit deel in jou is. Dat jij hier bent dit deel op de aarde neer te zetten. Niet zo zeer met wat je doet maar vooral door jezelf te zijn, jezelf te blijven onderzoeken en veiligheid voor jezelf te creëren. Hoe meer jij groeit, hoe meer licht er door jou heen kan stromen en hoe meer de aarde verlicht wordt.
Veiligheid mag je voelen door jezelf te begrijpen. Een groot gedeelte van de mensen die dit leest is niet in staat met de oude energie te verbinden. Nooit geweest, maar heeft leren ‘meedoen’. Om zo het proces op gang te zetten van transformatie. Ik werk zelf vanuit een ‘alles is goed gevoel’. Het helpt mensen landen en ruimte te maken om zichzelf te zijn. Deze energie zorgt ervoor dat de stroming op gang blijft en dat transformatie niet stagneert. Dit geldt niet voor mensen maar ook voor de wereld en de maatschappij. Dit onveilige gevoel is op dit moment op de wereld heel goed voelbaar. En we mogen van onveilig weer terug naar veilig. Dit is een proces en ik heb er volle vertrouwen in dat het precies zo gaat als het gaan moet. Maar je kunt dit pas voelen als je in het veilige gevoel voor jezelf blijft staan. Wat ook te vertalen is als licht of liefde.

Veel lichtwerkers die nu actief zijn in het omzetten van onveilig naar veilig zullen kracht halen uit hun eigen licht en autonome zelf. Het leven gaat niet over volgen van mensen, het gaat ook niet over leefregels of waarheid. Ook spiritualiteit gaat daar niet over. Het gaat over jouw autonome zelf en de vrijheid die jij neemt om het op jouw eigen manier te doen. Veiligheid ontstaat door te vertrouwen dat jij op jouw unieke wijze bijdraagt aan de wereld.
Niet door te doen wat iedereen doet maar door te onderzoeken wat jij op jouw unieke wijze bijdraagt. Spiritualiteit heeft vrijheid nodig. Er zijn oneindig veel manieren de aarde te helpen bij deze transformatie. Maar er is maar één manier die bij jou past. Zo heeft ieder zijn eigen manier. We zijn daar nog allemaal lerend in en jouw mening over de ander in zijn unieke proces zegt niets over de ander.

Onderzoek jouw eigen manier en ga in de liefde staan. Draag het uit vanuit liefde. Geen strijd meer, geen ruzie meer, geen controle meer, geen manipulatie meer maar gewoon liefde. Alleen als we liefde voelen, voelen we doorstroming en vooruit gang. Dit kun je doen vanuit een ‘alles is goed gevoel’. Dan mag er ontstaat wat er van binnenuit mag ontstaat. Dit is egoloos en zonder onze eigen wil.
We zijn nu massaal allemaal aan het leren hoe we deze stroming wereldwijd zelf stagneren. En hoe wij in staat zijn het onmogelijke te overstijgen met alleen onze gedachte en intenties. Dit kan alleen maar als wij het balans tussen licht en duister begrijpen en toelaten en zowel boven als beneden in ons hart kunnen integreren. We kunnen alles wat negatief is omzetten in licht en liefde. Wij bezitten deze kracht als mens.

Ik werk als lichtwerker met o.a. de energie van healers en mediums. Ik kan dus dingen zien en zie voornamelijk veel duister bij mensen wat in deze tijd veel krachtiger is. Veel mensen hebben hier last van. Veel mensen die magie in hun energie hebben zijn hier om het balans tussen licht en duister te herstellen. Het bewustzijn van de mens is inmiddels zo ver om dat te kunnen, deze wijsheid mag naar de aarde terug komen. Om diezelfde reden heb ik veel mensen in mijn praktijk waarbij dit een rol speelt. Het is voor hun moeilijk dit deel in balans te krijgen omdat ze het niet of onvoldoende begrijpen.
Andere mensen in mijn praktijk doen alleen de healings en hebben verder niet zo veel met dit balans terwijl een groot deel van de mensen hier mee mag leren omgaan omdat dit is één van hun taken is als lichtwerker. Verklaar jezelf niet voor gek. Voor sommige is dit een lange weg en een hele moeilijke opgave als je het niet of onvoldoend begrijpt. Dit balans gaat een hele belangrijke rol spelen op aarde en bijdrage de nieuwe wereld te bouwen.

We zijn hier om het onmogelijke mogelijk te maken onderzoek jou rol hier in. Op dit moment gaan we naar een nieuwe bewustzijn over dit onderwerp. Over karma en over doelen hier op aarde. Over jouw taak op aarde en over de overgang naar een nieuwe wereld.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01