Als de andere tweelingziel is nog niet klaar is zijn of haar karmische relatie los te laten
7-7-2020 Auteur Diana Annegarn

Wat hoor ik het vaak dat een van de tweelingen nog in een relatie zit terwijl de ander verlangt naar het samenkomen met zijn of haar tweeling. Laatst vertelde iemand mij dat ze op afstand kon voelen dat hij een nieuwe relatie had met een vrouw. Ze kon voelen dat deze relatie problemen had en dat het uit zou gaan. Toch gebeurt dit nog steeds niet. Hoe ga je met zoiets om?

Ik heb het vaker gehoord. Je voelt elkaar zo sterk aan dat je weet waar het heen gaat. Maar het dagelijkse leven geeft een heel ander beeld. Voordat je het weet ga je het invullen en creëer je een verwachting die jouw weghoud uit het nu. Dit kunnen hele pijnlijke momenten zijn. Je leert van je tweeling over liefde en alle regels los te laten zodat er onvoorwaardelijkheid ontstaat. Het is ineens zo ingewikkeld wat zo mooi zou kunnen zijn.
Ik zie een tweelingziel relatie ook als het leven. Niets is zo ‘ingewikkeld’ als liefde. We leren er dagelijks steeds meer over terwijl we steeds meer in een gevoel van ‘zijn’ en overgave komen. De vrouwelijke energie. Deze energie aard en geeft ons een veilig gevoel op de aarde. De mannelijke energie voelt voor mij soms als veilige kaders en grenzen. Je veilig voelen binnen grenzen zal er voor zorgen dat je jouw individualiteit tegen komt. Je bent anders dan anderen en zo hoort het te zijn. Als je dit kunt omarmen ervaar je ook onvoorwaardelijkheid.

Het gehele proces van tweelingzielen is voor mij een proces over relaties en liefde. Een reis in mijzelf maar ook een reis over verbinding. Elke stap kom ik dichter bij mijn ware essentie en laat ik los. Een tweelingzielrelatie voelt voor mij net zo ‘waar’ als een karmische relatie. Ze zijn allebei belangrijk om te leren over liefde en over het leven.

Dit is ook vaak de reden waarom tweelingzielen nog een relatie hebben en hier aan vast houden. Ze hebben nog stukken op te lossen met elkaar. Het proces is nog niet af. Als tweeling kun je dat alleen maar toelaten zodat je met jouw eigen stukken aan de slag kan. Tot nu toe heb ik gezien dat de meeste tweelingen vertrouwen hebben. Ook al verliezen ze deze af en toe wel eens. Het vertrouwen dat het goed komt of het vertrouwen dat als het zo moet zijn, dit vanzelf wel op hun pad zal komen. De vrouwelijke energie. Maar de mannelijke energie kan hier nog wel eens stagneren. Want deze brengen je vooruit en helpen je ergens te komen. Alleen maar vertrouwen is niet voldoende. Het voelt niet altijd als een vooruitgang.

De vooruitgang die je zoekt zit soms meer in andere stappen en dingen. Niet alleen degene die nog niet bij een andere partner weg kan of wil is degene die nog veel moet leren. Je leert samen en ieder zijn eigen stukken. Ook degene die geen relatie hebben mogen leren dat karma een keuze is om jezelf te ontwikkelen. En omdat je je zo sterk verbonden voelt met de ander wil dat niet zeggen dat je een relatie met de ander moet hebben. De ander is een individu met een eigen leven, met een vrije wil, met eigen lessen en eigen doelen. Deze is al jaren zonder jou op dit pad en zal dit pad ook individueel blijven bewandelen. Daarnaast is jouw tweelingziel ook een deel van jou.

Jij leert van de ander over het spirituele maar ook over het aardse. Dat we hier als individu komen en relaties met anderen nodig zijn om te groeien. Ook de stukken die nog losgelaten mogen worden zal de tweeling de ruimte geven die het verlangt in het leven. Het zal groei brengen die naar vrijheid leidt. Jullie lossen samen stukken op maar ook individueel. Je bent een eenheid maar ook een individu. De kracht van jouw eigen pad maar ook de verbinding zal nieuwe deuren voor je openen. Jouw eigen pad in verbinding is de nieuwe wereld. We kunnen met iedereen verbinding ervaren maar dat wil niet zeggen dat we allemaal hetzelfde zijn. Ieder mens is hier op zijn eigen pad om eigen ervaringen op te doen.

Elke les die geleerd wordt is een zegen voor de ziel maar ook en natuurlijk proces. Een die we mogen omarmen. Het is een ander verhaal als iemand niet uit deze karma stukken kan komen. Als er macht in het spel is bijvoorbeeld. De persoon zelf zal dit niet als prettig ervaren maar als buitenstaander is het een onderdeel van wie we zijn. De schoonheid van karma zien brengt ons bewustzijn naar een hele andere dimensie. Mensen worstelen soms met hun stukken. Maar de meeste komen er zelf wel door heen. Niet iedereen hoeft er ‘doorheen’ te komen. Soms is worstelen ook goed.

De schoonheid in de processen van jezelf en die van de ander zorgen er voor dat je de ander ook ruimte kunt geven. De ander opeisen, claimen of dergelijke maakt het lastiger. Wat ik zelf veel zie bij tweelingzielen is de verslaving aan het samensmelten. Dit voelt heerlijk maar ik geloof ook dat we onze afgescheidenheid mogen voelen en omarmen. Dit noem ik even zo maar het is in werkelijkheid onze eigen individualiteit. Deze onderscheid ons van elkaar. Veel tweelingzielen voelen deze samensmelting als waarheid en de afgescheidenheid niet. Deze afgescheidenheid voelt niet meer afgescheiden als je dit deel leert omarmen. Iedere ziel heeft zijn eigen pad te gaan.

Als tweeling bewandel je al jaren jouw eigen pad zonder tweelingziel. Heb je het eindelijk door hoe dat moet, dan komt er ineens een tweelingziel en ga je alles weer wat anders leren. Wat je leert is dat het beide belangrijk is. Het proces van de ander is heel belangrijk net als jouw eigen individuele proces. Veel mensen hebben moeite met hun eigen individuele proces of pad toe te laten. Ze komen niet in hun kracht en nemen niet zelf hun verantwoordelijkheden. Dit is vaak het verschil tussen een tweelingziel relatie of een gewone relatie. Bij gewone relaties zie je vaak dat mensen elkaar opvullen of aanvullen. Een tweelingziel zal dit niet toelaten. Ook al hebben beide dit als patroon, uiteindelijk zullen ze elkaar weer afstoten. Het zal hun niet meer brengen wat ze zoeken en zullen een andere manier moeten vinden om te verbinden.

Vaak gebeurt dit als je elkaar vrijheid kunt geven hun eigen uniek pad te blijven bewandelen, de ander ruimte geven zichzelf te onderzoeken, de ander ruimte geven zijn eigen lessen te leren en karma op te lossen. Ik zie dit als een belangrijk proces bij tweelingzielen. Dat gevoel van samensmelting is enorm sterk en daarnaast mijn eigen individualiteit toelaten vond ik persoonlijk heel moeilijk. Wie ik was kreeg een andere invulling. Ik kon eerst mijn eigen individualiteit niet voelen maar deze groeide tot een ander persoon. Ik ben nog steeds hetzelfde maar een deel van mij is meer naar hem toegegroeid. Ons pad is uniek maar ook één.

Het toelaten van mijn eigen individualiteit zou ik kunnen omschrijven als de ‘hoge energie’, die ik tussen ons waarnam in de samensmelting en deze vervolgens te aarden. Deze samensmelting bracht mij in een hogere energie waardoor ik op zielenniveau groeide. Vervolgens moest ik dit nog in mijn fysieke lichaam toelaten en toepassen. De nieuwe ‘ik’ werd zo gevormd. Elke keer weer als ik hem ontmoet is de samensmelting erg sterk en moeilijk hier van los te komen. Daarom vindt ik het prettig elkaar ook ‘niet’ te zien. Zodra we uit elkaar zijn kan het landen.

Als het geland is zie ik hoeveel ik gegroeid ben. En hoe snel dit gaat. Want als ik niet kan landen of aarden dan voel ik dat gelijk. Het maakt onzeker en geeft angsten. Deze aarding zorgt ervoor dat ik in mijn werk of privé ook weer een stukje groei. Het voelt alsof alleen mijn tweeling dit bij mij kan losmaken. Alleen als er een samensmelting is. Dit gaat niet altijd vanzelf. Soms zitten er stukken tussen die eerst opgelost mogen worden voordat we deze samensmelting weer kunnen ervaren.

Het proces van tweelingzielen heel bewust ervaren is wat mij hier door heen helpt. Ik zie dat veel mensen bouwen op mijn hulp en inzichten hierin waardoor ik mij bewust wordt dat niet iedereen het zo ervaart als ik. Misschien herken je je in mijn verhalen of misschien helemaal niet. Ook jij kan hier bewust door heen gaan en zo jouw eigen waarheid vinden. Het heeft mij ook geholpen. Ook helpt het mij dat ik en mijn tweeling energetisch contact hebben en fysiek heel af en toe. Ik zoek zijn contact niet op tenzij ik intuïtief voel dat dat nodig is. Het beste contact is het contact wat spontaan ontstaat. Hier heb ik geen grip op.

Een ander zit in een karmische relatie om een reden. Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze in een karmische relatie zijn omdat ze dan meer ‘klaar’ zijn voor de tweelingziel relatie. Dat zal best maar laten we de ander het geluk van deze relatie ook gunnen. En ruimte zijn of haar eigen individuele pad te bewandelen door de schoonheid hier van te zien. De pijn die je voelt is geheel van jou. Hier kun je mee leren omgaan. Ook al betekent dat gewoon af en toe even alle tranen laten stromen omdat de ander in een relatie zit en jij kunt voelen dat dit niet goed voelt. Dat is gewoon pijn en wil niet zeggen dat je niet bij elkaar komt. Jullie wegen zijn verbonden. Het individuele stuk zonder de ander is niet altijd makkelijk ook al lijkt de ander gelukkig te zijn met iemand anders. Maar dit individuele pad komt uiteindelijk op jouw pad uit. Door groei en ontwikkeling waar je zelf door heen gaat.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01