Waarom is die aantrekking met jouw tweelingziel zo sterk? En hoe ga je er mee om?
7-7-2020 Auteur Diana Annegarn

Poeh, ik herinner mij nog wel het begin. Mijn wattenhoofd was helemaal verdoofd. Ik kon niet meer helder denken. Mijn gevoel was vlak maar ook in extase. Mijn gevoelens van blijdschap en geluk werden afgewisseld met verdriet en verwarring. Ik voelde mij soms tegen de rand van gekte aan, alsof ik mijzelf volledig ging verliezen en verlangde naar nuchterheid wat een worsteling gaf. Ik wou nuchter zijn maar een deel kon niet aarden. Ik schaamde mij, iemand die altijd helemaal in balans was en bewust leefde was nu helemaal de kluts kwijt. Ik gaf les op dat moment en voelde mij niet professioneel. Hoe leg ik het uit? Wat was er aan de hand? Ik begreep er niets van. Waarom kreeg ik mijn leven niet op een rijtje?

Nu ik een paar jaar verder ben begrijp ik mijn proces beter. Op het moment dat ik mijn tweeling ontmoette kwam mijn lichaam in een hele hoge energie die ik niet kon plaatsen. Sommige noemen het ook de kundalini energie. Het heeft nog meer namen. Deze energie kon mijn lichaam nog niet aan. Het was te verwarrend. Een deel wou mee met de energie omdat het zo goede voelde en een ander deel wou aarden en terug naar het oude. Maar dat kon niet. Ik wist dat het nooit meer hetzelfde zou zijn. Het proces zou bij mij jaren duren. Dat wist ik niet. Dat het na deze jaren nog verder zou gaan op een andere manier wist ik ook niet. Hoe kon ik?

Wat ik wel wist was dat ik mijzelf terug wou, mijn oude ‘ikje’. En tevens wou ik blijven in het geweldige gevoel wat ontstond als ik mijn tweeling zag of voelde. Aan hem denken was een manier om de energie vast te houden. Om in de hoge energie te blijven. Van hem weggaan was de behoefte om te aarden en mijzelf te voelen. Ik was een jojo van een proces wat ik niet begreep. Ook de verhalen op internet brachten niet de steun die ik zocht. Ik vond wel heel veel steun maar ik wou altijd meer. Ik begreep het niet, wat gebeurt er nou?

De hoge energie was verslavend. Hoe heerlijk is dat! En dat gevoel kwam door hem, dat wou ik geloven. En het klopt wel, hij maakte dat in mij los. Maar uiteindelijk was deze energie ook een deel van mij. Jarenlang training zorgt er voor dat ik deze energie in mijzelf kan vasthouden, zonder hem. Maar zijn aanwezigheid verhoogd nog steeds deze energie en daarna ben ik weer een tijd zonder hem dus leer ik het weer aarden. Elke keer als we elkaar zien (energetisch en een enkele keer fysiek) mag ik weer een stukje van deze energie voelen en toelaten. Daarna leer ik het weer aarden. Net zo lang tot ik deze hele hoge energie in mijzelf kan vasthouden en in het dagelijkse leven. Het voelt dan wat normaler.

Om dit vast te kunnen houden mag ik stukken in mijzelf loslaten. Dit ging niet van de een op de andere dag. Dit gaat ook samen met alle nieuwe energieën die naar de aarde komen. Elke keer een stapje verder. In het begin wou ik het leren en zette ik mijn tanden daar in. Elke keer dacht ik dat ik ‘er was’. Elke keer dacht ik dat ik nu door het laatste stuk ging. Tot ik moest toegeven dat ik een proces zonder eind was. Tot mijn dood zal ik leren. Het leven is een groot proces. Dus loslaten dan maar. Door in het ‘nu’ te leren blijven.

Die hele hoge energie kan ook een schokeffect losmaken. Ik begrijp de runners heel goed. Geen idee of ik een runner was. Soms lijkt het er wel op en soms ook weer niet. Dus ik weet het niet. Maar ik begrijp het wel. Deze hoge energie is heel fijn maar kan je ook helemaal weghouden bij het dagelijkse leven en realiteit. In het begin van onze ontmoeting was ik helemaal de realiteit kwijt. Ik wist niet meer of ik van voren of van achteren leefde. Ik wist ook niet meer wie ik was en de rest van de wereld kon mij niets meer schelen. Ik was in een waas van verwarring. Niet meer van deze aarde. Met allemaal onderzoeken op internet leerde ik meer over het proces. Nog nooit was het voor mij zo moeilijk van iemand los te komen en mijzelf te blijven voelen. Want ik had al heel veel ervaring met mensen van wie ik niet kan losmaken. En ik vind dat helemaal niet prettig. Ik wil mijzelf blijven voelen. Verbonden zijn is prima maar dit gaat veel verder dan verbonden zijn. Door deze verbinding voelde ik niet meer wie ik was. Ik voelde alleen maar eenheid. Ik mocht leren dat ik mij los kon maken maar dan wel in verbinding met mijn nieuwe zelf en niet meer met mijn oude zelf, waar ik zo naar verlangde.

Nu ik een aantal jaar verder ben, weet ik ook dat mijn eigen individualiteit ook belangrijk is. Dit zorgde ervoor dat ik de energie kon aarden. Ik werd mijn nieuwe zelf. Het was heel belangrijk dat ik mijzelf leerde liefhebben, begrip voor mijzelf toonde en geen hoge druk op mijzelf zette. De ‘alles is goed zoals het is’ energie. Dat wil niet zeggen dat ik mijn kop in het zand steek of alles maar ‘laat waaien’. Dat betekend overgave en acceptatie. Zo kwam ik meer in het nu en leerde ik de energie te aarden.

Ik kon alleen maar de energie aarden als ik bij mijzelf bleef ook al betekende dat soms weer even terug te gaan naar mijn ‘oude zelf’. Als ik mijzelf maar kon voelen en als ik het op mijn eigen wijze deed. Loslaten wat mensen tegen mij zeiden en niet luisteren naar oordelen of meningen. Het was soms meer een overlevingstand maar mijn manier heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik weet niet of ik het goed heb gedaan in de ogen van de ander. Maar voor mij werkt dit prima. Ik zal ongetwijfeld nog niet helemaal het plaatje compleet hebben. Dat vind ik persoonlijk ‘oke’. Voor mij is dit leefbaar. En wat ik morgen leer, weet ik morgen pas. Ik word steeds meer wie ik mag worden.

Zo leer ik de energie die in ons vrijkomt te aarden. En het proces wat tussen ons afspeelt gaat nu niet meer zo snel. Zo is het voor mij ‘leefbaar’. Hem opzoeken of telkens verlangen naar contact, internet afdwalen op bevestiging en op zoek naar een teken dat ik hem binnenkort ga zien maakte mij gek. Het hield mij weg bij mijzelf. Nu ben ik gewoon aan het leven in plaats van overleven. Ik ben in het hier en nu. Dit kostte tijd, heel veel tijd.

Ik kan nu pas achteraf zeggen dat alle energie die vrij kwam een plekje moest vinden. Een plekje waardoor het leefbaar was. Iedere tweelingziel is ook gewoon een mens. En we doen het allemaal op onze eigen manier. Het lichaam zoekt vanzelf een manier om het weer ‘normaal’ te krijgen. De hoge energie maakt dit soms heel moeilijk. Ik had het gevoel dat ik gek zou worden als ik door zou gaan en kon niet anders doen dan afstand houden van mijn tweeling. Maar ik kan mij voorstellen dat mensen hierdoor totaal de weg kwijt raken en hun lichaam helemaal los laten uit een soort schokeffect.

Vele verhalen op internet zijn vanuit hoge energie geschreven. Het helpt je om de situatie op een spiritueel niveau te begrijpen wat heel belangrijk is voor het proces. Maar uiteindelijk moet je het ook kunnen aarden. Soms gaan tweelingzielen tijdelijk uit elkaar of verbreken contact. Ik vond dat heerlijk om te doen maar ook vreselijk moeilijk. Misschien wel het moeilijkste wat ik heb gedaan in mijn leven. Maar het was zelfbescherming. Ik kon niet anders. Ik begrijp het dan ook als geen ander. Zeker als je een partner en kinderen hebt. Als je een relatie wilt is dat natuurlijk heel lastig. Dan wil je zekerheid, stabiliteit en weten waar je aan toe bent.

Hoe je het ook wilt doen, doe het op je eigen manier. Voel wat voor jou leven belangrijk is. Kies je om bij jouw tweelingziel weg te gaan? Doe dat dan. Gaat jouw tweeling bij jou weg? Accepteer die ruimte. Ik heb zelf ervaren dat niet iedereen hier goed mee om kan gaan. Ik zie wel eens bij tweelingen dat de ene helft makkelijk weg kan gaan en contact kan verbreken, terwijl de andere helft dat bijna als een trauma ervaart. Degene die op dat moment het contact verbreekt kan dit goed. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is, ook al lijkt het in de ogen van de ander makkelijk.

Degene die achterblijft voelt de pijn heel diep en heeft juist de les te leren omgaan met loslaten. Loslaten is niet dat iemand weg gaat maar altijd verbonden blijft. Deze neemt alleen fysiek afstand. Dat heeft niets met jouw te maken maar met de ander of met het proces. Het moet zo zijn. Het is om te leren en niet omdat je afgewezen wordt. Misschien gebruikt de ander wel woorden om je af wijzen. Soms vertellen mensen zichzelf een reden om weg te kunnen gaan.

Uit elkaar is net zo belangrijk. (lees artikel waarom het loslaten van een tweeling soms heel goed is)

Wat ik uiteindelijk heb geleerd is in verbinding te zijn maar ook mijn eigen individualiteit toelaten. Dit is mijn eigen proces van mijn oude zelf loslaten en mijn nieuwe zelf toelaten. Tot nu toe is dit de fase waar ik mee bezig ben of die ik heb afgerond of waar ik nog meer over mag leren. Hoe dan ook, ik heb het op mijn eigen manier gedaan. En er is niets leerzamer dan dat. Dus wil je leren hoe je dit ook kunt doen? Lees dan op internet verhalen over hoge energie. Dat herken je als mensen vanuit een hoger bewustzijn hebben geschreven. Maar lees ook van artikelen zoals dit. Want we hebben ook een menselijke kant, we willen gewoon dat ons leven ‘normaal’ blijft of leefbaar blijft. Ik heb een geweldige energie waargenomen maar ik vond het niet altijd leuk. Ik vond het soms vreselijk. En dat kwam omdat ik het niet goed of onvoldoende begreep. Ik begrijp het nog steeds niet voldoende. Maar ik leer er elke dag weer over. Omdat ik mijzelf de ruimte geef om  niet ‘perfect’ te hoeven zijn.

Dit proces voelt nu rustig. Tot ik hem weer zie en dan ben ik weer uit balans, daarna neem ik weer ruimte en land alles weer. Dan ben ik weer een stukje gegroeid. Zo mag het voor mij zijn. Dit kan ik! We zien wel wat de toekomst brengt. Wat fijn dat mijn tweelingziel mij hierin begeleidt.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01