Samen stukken oplossen met je tweelingziel
7-7-2020 Auteur Diana Annegarn

Het lijkt soms zo gemakkelijk, ‘even in een tweelingzielrelatie stappen.” Misschien krijg ik alleen mensen op mijn pad die het helemaal niet zo ‘makkelijk’ ervaren en zijn er heel veel mensen waarbij het soepel verloopt. Mijn ervaring is dat het vooral veel werken aan jezelf is. Heel veel werken. En soms de diepste en pijnlijkste stukken komen naar de oppervlakte. Hoe ga je daar mee om?

Ik merk aan mensen hoe graag ze bij hun tweelingziel willen zijn maar dat dat op een of andere manier maar niet lukt. Ze willen wel en de ander wil ook wel maar het lukt niet. Als medium en healer zie ik de stukken die tussen mensen in de weg staan. Emoties van vorige levens die een dikke muur tussen hun vormen. Ook al zouden ze naar elkaar toe gaan en met elkaar praten, deze muur is niet zomaar afgebroken. En telkens als er een muur afgebroken is lijkt er weer een volgende te ontstaan. Een tijdje gaat het goed of je ervaart weer even dat fijne gevoel met elkaar en een tijd erna is het weer weg.

De stukken zijn diepgewortelde blokkades die aan het licht komen. Ze komen naar boven en zijn nodig samen op te lossen. Ze brengen jouw meer in jouw kracht of licht. Zo kom je ook dichter bij jullie gezamenlijke missie. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat iemand zijn tweelingziel tegen kwam en helemaal klaar is met groeien. Omdat ieder tweelingziel verhaal anders is ga ik er van uit dat dit bij iedereen anders gaat. Dus er zal vast wel iemand tussen zitten waarbij het allemaal helemaal soepel gaat. Het gaat er vaak ook om wat voor karakter mensen hebben.

Maar in het algemeen kom je stukken van jezelf tegen. Dingen die je uit elkaar drijft en weer naar elkaar toe trekt. Zo was er bij mij een vorig leven wat een hele grote impact op mij heeft gehad. In dat leven was ook mijn tweelingziel. Alhoewel veel mensen mij in dat leven hebben gekwetst, waaronder hij, kon ik hem al snel vergeven. Terwijl ik dat bij de andere niet kon. In diezelfde periode kon ik op afstand voelen dat hij door een ander proces ging. Ook een vorig leven tussen ons. Opnieuw heeft hij mij gekwetst. Alleen hij worstelt met dat leven. Telkens komt het bij hem naar voren net als ik ook een eigen vorige leven heb wat telkens naar de oppervlakte komt.

Wat er tussen ons gebeurt is dat dit telkens wordt aangeraakt. Het is een soort patroon. Telkens wordt dit stuk door dingen in zijn leven en mijn leven bij elkaar individueel aangeraakt. Als hij door een stuk gaat laat hij emoties los. En zodra hij door deze emoties is gegaan voel ik op afstand dat er ruimte is gekomen in een stuk. Ik kan dan op mijn manier ook iets loslaten. Maar meestal is het andersom. Meestal laat ik stukken los. Ik krijg een signaal dat ik dit stuk mag loslaten en zie wat voor impact dat energetisch op hem heeft. Omdat ik zo werk weet ik ook dat dit bij hem ook weer dingen in beweging zet.

Veel tweelingzielen gaan door dezelfde stukken heen. Maar ik heb ervaren dat dit niet altijd op hetzelfde moment hoeft te zijn. Soms gaat een tweelingziel door de stukken en komt later zijn tweelingziel tegen die uiteindelijk dan nog door hetzelfde stuk heen gaat. Wat ik ook zie is dat als tweelingzielen elkaar gaan helpen dit vaak niet goed gaat. Zodra degene die al door het stuk is gegaan in zijn liefde en vertrouwen kan blijven, gaat de ander er sneller doorheen.

Soms ben je gewoon mens. Dan heb je stukken meegemaakt maar eigenlijk nog niet helemaal goed verwerkt. Als je onbewust nog pijn of wrok hebt dan houd je het stuk nog vast. Ga je dan met je tweelingziel opnieuw door dit stuk dan mag je zelf ook nog wat stukken loslaten. Door in vrede en vertrouwen te blijven. Door eigen pijn zie ik dat tweelingzielen elkaar juist op dit soort momenten uit elkaar duwen of heel hard en pijnlijk zijn tegen de ander. Het is soms moeilijk in jouw liefde te blijven. Mijn ervaring is dat het juist de vrouwelijke energie in beide is, die dit proces kunnen versnellen.

Als men elkaar kan steunen in licht, liefde en vertrouwen of in volledige overgave in het nu zie je dat de ander sneller door zo’n proces heen kan gaan. Voor beide een heel belangrijk stuk. En voor beide weer een andere les. Vaak leert de een om zachter te worden en vertrouwen te bieden en de ander mag de werking van onvoorwaardelijke liefde en vrouwelijke energie ervaren. We zijn hier niet elkaars lasten te dragen en ook niet omdat je de ander ‘moet’ helpen. Helpen is slechts het stromen van liefde en niet het stromen van het ego. Wat door de tweelingziel vaak gelijk afgestoten wordt als ‘onprettig’ of ‘onecht’.

Je helpt elkaar door stukken heen als je helemaal in de liefde kunt blijven en verwachtingen los kunt laten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ervaar de stukken van mijn tweelingziel als zwaarte. Ik wordt er soms in meegezogen. Meestal tijdens een meditatie die ik dan doe voel ik de energie van mijn tweelingziel die ik uit mijn energie verwijder. Vervolgens vraag ik wat er aan de hand is. Dit stuk is niet altijd in 1 dag opgelost. Ik help hem niet door aan te geven wat hij mag doen. Ik geef hem vertrouwen en liefde.

Maar er zit ook een les voor mij in. Het is voor mij ook belangrijk in dit vertrouwen te blijven. Als medium heb ik er heel veel moeite mee als mensen in mijn energie komen. Ik wil mijn eigen ruimte en zuiverheid kunnen blijven voelen. Hier is in het verleden veel misbruik van gemaakt. Het is aan mij hier liefdevol mee om te gaan en vertrouwen hebben dat de ander ook door zijn proces heen komt zonder mij daarin te mengen. Door in mijn eigen liefde te blijven.

Alles wat ik moeilijk vindt, of zwaar of mijn boos maakt of verdrietig zegt iets over mij. Het is heel belangrijk in mijn vrouwelijke energie te blijven. Ook als je man bent. In het vertrouwen, in de overgave, in de emoties, in de liefde enz. Want deze werkt verbindend en helend. Dat wil niet zeggen dat de mannelijke energie niet belangrijk is. Deze is vaak praktisch, duidelijk en schept overzicht. Het is natuurlijk de kunst deze twee samen te kunnen gebruiken als één.

Zodra je stukken tegenkomt vraag dan om vergeving van jezelf. Vooral die van jezelf eerst dan vergeef je de ander makkelijker. En vertrouw op de relatie tussen jullie. Vul deze niet in maar vertrouw dat wat je nu mag ontvangen precies goed is. Als je meer wil dan zegt dat iets over jezelf. Dit staat trouwens los van emoties zoals missen en verlangen. Deze emoties hebben vaak een andere reden. Soms kun je heel sterk naar elkaar verlangen en dat is meestal op het moment dat één van beide of jullie allebei door een stuk gaan.


Deze stukken zijn vaak ook afhankelijk van de nieuwe energie die naar de aarde komt. Elke keer gaan we als mens weer door transformatie. En dan zul je zien dat je ook  stukken met je tweelingziel oplost. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01