Je hebt je tweelingziel ontmoet en dan?
5-3-2020 Diana Annegarn

Van alle artikelen die ik schrijf probeer ik het een beetje nuchter te houden. Overal op internet las ik mooie verhalen vanuit hoge energie geschreven. Maar als je je tweeling net ontmoet hebt dan zit je vaak met heel veel vragen. En een artikel vanuit hoge energie kan tijdelijk een oplossing geven maar die vragen blijven. Want je hebt emoties. Hoe ga je hier mee om?

Toch is het wel belangrijk het gehele verhaal te horen en je dus voldoende in te lezen op internet. Iedereen schrijft er op zijn eigen wijze over en dat kan er voor zorgen dat het vanuit verschillende hoeken belicht wordt. Zo kun je er uit halen wat voor jou goed voelt. Maar zelden lees je iets over emoties en hoe je er mee om kunt gaan. Persoonlijk vond ik het begin nogal heftig en die aardse emoties mogen ook gedeeld worden. Je bent een mens en je moet door al deze menselijke emoties en ego stukken. Dat is heel normaal. Je bent niet gek, dom of overdreven. Je bent gewoon een mens die niet weet wat je overkomt.

Wat gebeurt er?
Ik heb een aantal mensen in mijn praktijk mogen begeleiden bij hun tweelingziel proces. Het is niet mijn specialiteit of roeping mensen daarbij te helpen. Ik richt mij voornamelijk op sterrenmensen. Maar iedereen die op mijn pad komt, net zo goed als de lezers, hebben een hoge energie en zijn lichtwerkers. Of je het nu sterrenmensen of lichtwerkers noemt, iedereen ontmoet ergens een keer zijn tweelingziel. Dus kom ik deze mensen ook tegen in mijn praktijk.

Het heeft mij enorm geholpen om het niet alleen vanuit de hoge energie te bekijken maar ook gewoon nuchter op een aardse manier. Tijdens het begeleiden van mensen in mijn praktijk is er vaak en punt geweest waarbij ze voor de eerste keer energetisch werden verbonden met hun tweeling. Bij een aantal heeft er nog geen fysieke ontmoeting plaats gevonden. Hier heb ik veel van geleerd. Elk verhaal is anders. En zo hoort het ook te zijn. Jij en jouw tweeling hebben een apart verhaal en die hebben jullie samen uitgekozen voordat je naar de aarde ging. Jij weet dit verhaal! Bewust of onbewust.

Alleen jij weet jullie pad en jij zult dat pad bewandelen. Het kan heel snel gaan, maar proberen de rem in te trappen is helemaal niet erg. Zodra jij je tweeling hebt ontmoet, is er een connectie gemaakt. De herinnering gaat aan. Jij en de ander reizen in korte tijd door heel veel lagen energie om terug te komen op het punt waarbij jullie samen waren als een eenheid. Vele levens daarna kan het zijn dat door emoties en trauma’s jullie connectie niet meer goed te voelen was. In dit leven is het de bedoeling dat deze connectie hersteld wordt. Zodat jullie elkaar weer gaan herinneren. Jullie essentie en jullie thuis. Men noemt dit ook wel het Goddelijke deel van jezelf of de 5e dimensie.

Deze herinnering is nodig om oud zeer en trauma op te lossen. Jouw verlangen naar de ander en bij de ander te zijn, zal er voor zorgen dat je deze blokkades gaat oplossen. Of je nu wel of niet samen bent, jullie moeten individueel jullie eigen blokkades oplossen. Of jullie elkaar daarbij zullen zien of niet hangt af van het plan dat jullie van te voren hebben gemaakt toen jullie naar de aarde kwamen. Dit plan ligt in jouw cellen, geheugen en DNA vast. Dus jij zult het pad gaan bewandelen zoals het bedoeld is. Je komt daar uit waar je uit moet komen. Maak je geen zorgen, het gaat op jouw manier. Ontdek deze manier en leer vorm te geven aan wat je wilt. Het proces zal vanzelf verder gaan. Loop je vast dan zal jouw tweeling fysiek of energetisch waarschuwen dat je vooruit moet. Soms is dat pijnlijk en soms verwarrend. Gaat het voor jou te snel? Dan zul je de ander waarschijnlijk (tijdelijk) afstoten.

Waar kom je uit?
We willen allemaal de uitkomst weten. Kom ik bij mijn tweelingziel? Wanneer gaat dat gebeuren? Hoe gaat dat gebeuren? We willen het allemaal weten. Maar bij die vragen leven we in de toekomst. We zijn niet geaard en niet in contact met ons gevoel. Zo kun je nooit weten wat je onbewust herinnerd. Het houd je van je pad af. Het beste is in het ‘nu’ te leren blijven. Zo krijg je inzichten over de ander en leer je meer over jouw pad of jullie pad samen. Je bent als het ware ingewijd tot een heel spiritueel proces.

Je bent ingewijd de antwoorden van het universum te ontvangen. Maar jij kan deze alleen maar leren begrijpen als je jouw spirituele pad gaat bewandelen. De reis gaat naar binnen en niet naar buiten. Blijven richten op jouw tweeling zorgt ervoor dat je je naar buiten blijft keren. Zo kom je nooit bij de inzichten waar je naar verlangt. Misschien ga je op zoek naar antwoorden buiten jezelf en ga je hulp zoeken. Heel menselijk allemaal. Maar zodra je begrijpt dat je naar binnen moet keren en de antwoorden die je zoekt in jezelf aanwezig zijn, dan zul je rust ervaren. Het niet begrijpen wordt een innerlijk weten en je komt op het pad van jouw missie en jullie missie samen.

Hoe ga je om met de emoties?
In het begin wil ik mensen aanraden deze vooral te laten gebeuren. Praat er over met iemand. Voel je niet raar of stom. Zeker niet als je in een relatie zit. Veel mensen zullen jouw emoties niet begrijpen en het zien als een simpele verliefdheid. Sommige vinden het zelfs vervelend als je er maar over blijft hebben. Als je geen relatie hebt dan wil je er misschien de hele dag over nadenken, als je wel een relatie hebt kunnen deze gevoelens heel ongewenst zijn, hoe mooi ze ook voelen.

Je wil je partner niet kwetsen en ook misschien jouw kinderen niet. Je begrijpt niet wat er met je gebeurt en je wil vluchten uit je lichaam, maar toch ook weer niet. Je wil bij de ander zijn maar toch ook weer niet. Het kan je verscheuren. Vertrouw op deze gevoelens. Je bent niet gek. Het is heel normaal dit te voelen. Deze ‘verliefdheid’ is een manier om je ogen te openen. Als je dit niet had gevoeld zou je jouw tweeling voorbij zijn gelopen. Het mag er zijn.

Je bedriegt niemand zolang je er open over kunt praten met je partner. Dit is niet bij iedereen het geval. Leren praten met je partner is dan iets wat je mag leren. De ander moet met je mee groeien en voor jouw partner gaat het net zo snel als voor jou. En deze zit er soms net zo min op te wachten. Zijn of haar hele leven kan daardoor ook op zijn kop staan. Dus geef de ander ook ruimte en tijd hier op eigen wijze mee om te leren gaan. Vertrouw vooral op de liefde en leer praten met elkaar.

Lukt het niet met je partner te praten of je weet niet hoe. Dan raad ik je wel aan even hulp te zoeken. Het liefst samen. Verliefdheid is geen schande en het is niet zomaar een verliefdheid. Het is meer dan dat. De ander heeft op dat moment een energie die jouw partner niet heeft en je hebt te verlangen van de ander te willen leren. Anderen zullen dit waarschijnlijk niet zo zien, of je voelt aan dat je het met niemand kan delen. Schrijf er over of geef op een andere manier uiting aan wat je voelt. Ga er voor zitten en huil als dat nodig is. Jij mag er zijn met alles wat je voelt.

Het begint bij accepteren dat jouw hele leven op zijn kop staat. Verzet geeft grote problemen. Accepteer en berust je in het feit dat dit nu op jouw pad is gekomen met een reden. Deze reden weet je, maar deze kun je alleen maar horen als je stil bent. Stil en luistert naar het grote plan wat zich aan jou zal gaan openbaren. Deze ontmoeting kan heel heftig zijn en alles op zijn kop zetten, maar je mag zelf bepalen hoe snel of langzaam je wilt gaat. Je mag een runner zijn als je wilt. Doe het op je eigen manier. Iedereen die in dit proces zit, moet voor zichzelf een manier vinden om te gaan met alle emoties die daar bij komen kijken. Jij vindt deze manier ook. Maar alleen als je leert luisteren, in het nu komt, stil leert zijn en voelt.

Deze pijn heeft je iets te zeggen, het heeft je iets te leren. In een rap tempo zul jij los gaan laten wat oud is en jij komt dan bij een nog betere versie van jezelf. Angst hoort er bij. Je gaat een onbekend gebied in. Dat hoort bij transformatie. Als je rustig bent zul je je naar binnen kunnen keren, daar is jouw innerlijke stem die precies weet wat je moet doen. Leer vragen te stellen over het nu. Wat heb ik nu nodig voor mijzelf? Wat heb je nu nodig om jezelf goed te voelen? En dat is niet jouw tweeling. Wat kun jij jezelf nu geven om je goed te voelen? Zeker in het begin is het antwoord heel moeilijk te accepteren maar jij bent echt de enige die jou kan helpen.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01