Herinner jij waarom jouw tweelingziel in jouw leven is?
5-3-2020 Diana Annegarn

Ik ben nu al jaren op het tweelingziel pad. Ik vond het alleen maar verwarrend. Natuurlijk waren er ook hele fijne en leuke momenten maar uiteindelijk verlangde ik weer naar een rustig en stabiel leven. Mijn tweelingziel staat niet open voor mij. Je hoort overal mooie verhalen over tweelingzielen die samen komen, maar wat als dat nog niet gebeurt? Hoe ziet het pad er dan uit? Er zijn heel veel tweelingzielen die dit herkennen. Mooie woorden dat het goed komt helpt niet altijd. Leren omgaan met wat je voelt wel en leren herinneren waarom jouw tweeling op deze manier op jouw pad komt wel.

Ik weet niet alles over tweelingzielen. Ik heb wel stukken gelezen maar het raakt nooit de volledige kern voor mij omdat mijn tweelingziel mij niet ziet, voelt of hoort. Maar het heeft mij zeker wel geholpen dat hij in mijn leven is. Wat ik miste aan informatie, was het verhaal van die tweelingziel die niet kan of wil verbinden, hoe ga je daar mee om? Een groot gedeelte daarvan ligt bij mij zelf en mijn eigen lessen hierin. Maar op dit moment zijn wij niet bij elkaar. Er zijn tijden dat dit prima voelt en dan ben ik er niet mee bezig en er zijn tijden dat ik er niet aan ontkom en wij op zielenniveau heel dicht bij elkaar zijn. En dan is het gemis groot.

Als je je tweelingziel ontmoet heb en deze kan om wat voor reden niet in jouw leven zijn, dan is dit niet altijd even fijn. Maar dit gevoel wordt minder en er zullen tijden zijn dat het helemaal weg is. Maar het tegenovergestelde is ook waar. Er zijn tijden dat het even heel sterk wordt. Persoonlijk ervaar ik het als iets waar ik geen invloed op heb. Maar ik voel soms ook onder water dat ik mij bewust aan hem vasthoud. Want ik durf weer even niet in mijn eigen kracht te staan. Het gaat niet altijd bewust en meestal zit er wel een boodschap aan vast.

Mijn pad is veranderd door zijn komst. Ik zag dat wij uit totaal verschillende werelden kwamen. Na inzichten van gidsen dat we samen zouden gaan werken leek dit voor mij onmogelijk. De logica zag ik wel. Als onze twee zo totaal verschillende werelden 1 zouden worden, dat zou dat heel goed zijn voor de nieuwe wereld waar we naar toe groeien. Maar aan de andere kant zag ik onze verschillende karaktertrekken die nog in de weg stonden. Of liever gezegd onze gelijke karaktertrekken waarin we elkaar spiegelen.

Maar ondanks dat ben ik mijn pad gaan veranderen. Verstandelijk wist ik dat ik zijn kant op moest. En elke stap die ik zette voelde ik dat ik dichter bij hem kwam. Alleen energetisch. Er waren ook stappen die ik zette waarbij ik mij van hem verwijderd voelde. En het was allemaal even leerzaam. Intuïtief wist ik wat ik moest doen. Ergens in mij was daar de herinnering wat ik wel en niet moest doen.

Dit heeft mijn leven compleet veranderd. Iets in mij voelde het verlangen onze afstand te verkleinen. Volledig met respect voor zijn keuzes. Onze twee werelden moesten één worden. Niet voor hem en ook niet om samen te komen. Maar omdat ik voelde dat ik dat moest doen, voor mij. Ik mocht onze twee werelden in mijzelf integreren, dat zou mij helpen. En hij was mijn inspiratie. Hij was degene die mij op een of andere manier intuïtief aanmoedigt die kant op te gaan. Ik moest zijn rol in mijn leven leren begrijpen.

In de loop van de jaren heb ik geleerd in mijn eigen kracht te blijven. Ik ben op deze aarde voor niemand anders dan mijzelf. Zo wil ik dat houden, ik ben daar altijd heel eigenwijs in geweest. Ik bewandel mijn eigen pad. En in de loop van de jaren heb ik ook geaccepteerd dat het goed is als wij nooit fysiek samen komen. Niet omdat ik het gevoel heb dat dat gaat gebeuren, maar om de ander de vrijheid te geven zijn eigen leven te leven. Alle verhalen die je op internet leest over samen komen is helemaal niet belangrijk. Het voelt wel belangrijk vanwege jouw eigen verlangen. Ik heb geleerd dat je soms best wel even mag huilen of gewoon boos zijn omdat het niet zo gaat als je wenst. Het roept nu eenmaal emoties op en teleurstelling. Alles wat je voelt is belangrijk om jouw eigen kracht te ontwikkelen.

Herinneren wat de ander in jouw leven komt doen, doe je door te kijken naar de ander. Wat jij ervaart als iets wat totaal anders is of stom of dergelijk, is wat je mag leren omarmen in jezelf. Het is een deel van jou. Als de ander niet in jouw leven is, dan is dat natuurlijk niet waar. Maar je zou meer willen. De vraag is waarom dat niet nodig is? Want als het nodig was dan was deze persoon al lang in jouw leven geweest. Deze persoon is hier om jou iets te vertellen. Hij is hier de eenheid in jouw te herstellen. Wat jij mist is wat je mag herstellen. Mis je hem? Dan is dat deel om te herstellen. Want uiteindelijk is hij of zij er wel maar niet zoals jij het wil. Hoe ga je dan om met de emoties die erbij komen kijken? Dat intense verlangen? In het begin vond ik het onmogelijk mij hier van los te maken. Dit is in het begin volgens mij ook nodig omdat jullie energetisch iets bij elkaar herstellen op een heel diep niveau.

Van alles wordt er geactiveerd en dan komt er een fase waarbij je het alleen mag doen. De rust is terug. Je voelt je emotioneel niet meer zo door elkaar geschut. Maar als je elkaar ziet is dat gevoel weer terug. Of als je even aan elkaar herinnerd wordt. Alles in je systeem veranderd en jouw leven gaat vanaf dat moment een andere kant op. Onder water stuur je elkaar de juiste richting in. Je moedigt elkaar aan om door te gaan. Daarom voel je soms zo’n verlangen naar de ander omdat deze tijdelijk bij je is om je aan te moedigen en te herinneren waar je heen moet.

Samen hebben jullie een afspraak gemaakt voordat je op de aarde kwam. Het doel is elkaar te helpen op je eigen pad. Het doel is elkaar te helpen dichter bij jezelf te komen. De ander is slechts een spiegel van wat er mag gebeuren en herstellen in jezelf. De ander die zoveel liefde voor jou voelt is op de aarde met jou en niet hier om jouw pad te wandelen, dingen voor je op te lossen of problemen voor je weg te halen. De ander is hier om jouw te herinneren aan wie je bent. LIEFDE!.

En terwijl jij liefde in jezelf steeds meer toelaat groei jij en groei jij. Je stelt je steeds meer open voor de wereld, je voelt de kracht om het pad te bewandelen die goed voor jou is. En deze kracht en liefde wordt onbewust door de ander geactiveerd en versterkt. Je hoeft daar niets voor te doen. Onder water krijg je de signalen, onder krijg je de juiste boodschappen en signalen en als je het even niet ziet zitten is de ander er voor jouw.

Deze onderbewuste wereld is een raadsel voor veel mensen. Niet iedereen kan deze zien en voelen. Maar er zijn plekken in de hemel waar jullie elkaar ontmoeten. Plekken waar geen beperkingen meer tussen jou en de ander zijn. Plekken waar jullie elkaar aanmoedigen en toespreken door te gaan en door te zetten.

Nu wil jij als lezer waarschijnlijk alleen maar horen of je bij elkaar komt. En dat herken ik zelf uit eigen ervaring. Maar je bent al samen. Jullie zijn samen op deze planeet. Jullie zijn in dezelfde tijd geïncarneerd. Jullie zijn samen een pad aan het bewandelen die jullie bij elkaar brengt. Jullie waren altijd al bij elkaar maar niet bewust. Nu ben je op het bewuste pad. Jullie komen bij elkaar door groei. Groei die jullie nu allebei even op eigen kracht moeten ervaren. Wees niet bang om het alleen te doen. Jij kan dit en jouw grootste liefde is op afstand om jou aan te moedigen. Want hij of zij wacht aan het eind van jouw pad. Misschien na de dood in de hemel, misschien in dit leven. Deze persoon is voor altijd bij jou. Geniet van jouw eigen keuzes hier op de aarde. Ik weet dat de ander perfect lijkt maar alles wat niet perfect is, is ook goed. Jij hebt er namelijk voor gekozen mensen en situaties op je pad te krijgen zodat jullie dichter naar elkaar kunnen groeien.

Huil als het nodig is, wordt boos en doe wat daarbij nodig is. We zijn opgevoed met de gedachte dat we liefde bij de ander kunnen vinden. Een maatje op ons pad met wie we samen dit moeilijke pad in dit leven kunnen bewandelen. Dit maatje hoeft niet altijd een tweelingziel te zijn. Herinner jouw keuzes voordat je naar de aarde gaat. Dat doe je door jouw eigen pad te gaan voelen. Jouw eigen kracht te behouden en dankbaar te zijn dat jouw grootste liefde jouw op afstand aanmoedigt en roept vooruit te gaan. Want daar zal hij wachten. Je doet het fantastisch!


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01