Een tweelingziel? Soms kan ik gewoon even heel hard huilen
5-3-2020 Diana Annegarn

Soms wou ik dat ik niet zo gevoelig was en niet zo veel zag en voelde. Want in het geval van een tweelingziel vond ik dat soms wel heel lastig. Maar ik wist ook dat alle informatie die ik op die manier krijg bedoeld is mij te helpen.

Veel mensen die een tweelingziel hebben ontmoet zijn veel intuïtiever geworden. Maar ik ken ook mensen die hun tweelingziel ontmoet hebben en niet zo luisteren naar alle signalen in zichzelf. Ik kan dit wel aanraden. Ik help mensen graag maar ik zal jou nog meer helpen als ik jou vertel dat je echt alle antwoorden in jezelf hebt. Jij weet de afspraak die je van tevoren met je tweelingziel hebt gemaakt. En jij leeft daar onbewust al naar. Alles gaat precies volgens plan.

En dan zijn er nog die emoties. Die pijn en verdriet die soms hartverscheurend zijn. Ik kende mijn tweelingziel al jaren voordat ik wist dat hij een tweelingziel was. Ik ging vragen stellen toen de pijn die loskwam na onze ontmoeting te sterk was. Ik kon deze hele diepe pijn niet verklaren. Ik kon alleen maar huilen. En dat was echt heel storend. Er moest een vorig leven zijn. Door eerst vorige levens te onderzoeken en op te lossen ontstond er een soort dans of spelletje tussen ons. Ik voelde dat hij reageerde op wat ik onbewust had opgelost. Dat maakte het alleen maar ‘raarder’.

Dus ging bij mij toch de vraag ontstaan wie deze man was. Ging dit om een zielsverwant? Het antwoord van mijn gidsen was ‘nee’. Het ging om een tweelingstraal. Zo noemde zij het. Na lang gegoogel kwam ik er achter wat dat betekende. En ik stond midden in een malle molen aan gevoelens. Gevoelens waar ik niet op zat te wachten, gevoelens die ik niet wilde voelen en gevoelens die ik onder controle wilde houden. Maar dat kon niet. Ik kon ze alleen maar voelen en toelaten. Ik moest vooral toegeven dat deze er waren. En daar schaamde ik mij diep voor. Ik zat in een relatie met een liefdevolle man. En liefdevol heeft hij wel bewezen. Ik kon niet anders dan alles te uiten en hij was heel begripvol. Het gaf mij heel veel ruimte wat voor heel veel groei in onze relatie gaf.

Het ging helemaal niet zo soepel als ik had gehoopt. Gelukkig kon ik er met mijn partner over praten maar verder met niemand. Ik wou het niet zweverig maken maar omdat het allemaal de ziel betreft en omdat ik het niet kon aarden begreep niemand mij. Ik sprak er maar niet over. Ik werd gek van alles wat ik voelde en niet wilde voelen. Ik kon er ook niet met mijn tweeling over praten. Die sloot zich af.

Ik voelde mij vreselijk kwetsbaar en stom dat ik mij zo liet meeslepen in de emoties. Daar moest ik mij toch van los kunnen maken? Ik vond mijzelf een zwakkeling terwijl ik op niets anders meer kon consenteren. Vooral die schaamte vond ik erg moeilijk. Het was een prachtige tijd en gelijk ook een hele heftige tijd. Nu vele jaren later hoop ik het nooit meer mee te maken. Het heeft mij heel veel geleerd maar dat het mijn leven emotioneel zo op zijn kop zette vond ik totaal niet leuk. En ook het feit dat ik daar alleen voor stond. Met heel veel onbegrip vanuit mijn omgeving. Ik moest het gewoon op eigen wijze doen en op eigen kracht.

Dat hielp wel. Ik riep mijzelf regelmatig tot orde om niet zo ver mee te gaan in mijn emoties. Ik heb mijn eigen weg gevonden met de emoties om te gaan. Het leven had mij genoeg ervaring gegeven om hier mee om te gaan. De tijd was gekomen voor een nieuwe les. Niet omdat ik het niet aan kon maar omdat ik het wel aankon. Veel emoties die ik voelde waren ontstaan door vorige levens. Ik heb er heel veel voorbij zien komen. En zo ook mijn emoties leren begrijpen. Ik werd krachtiger en uiteindelijk werden mijn emoties rustiger. Ik ging andere keuzes maken in mijn leven en kwam in rustiger vaarwater. Uiteindelijk kwam ik op een punt waarbij ik alles begrijp zoals het nu is en dankbaar kan zijn voor wie ik geworden ben.

Emoties hebben een reden en als je in een relatie zit en kinderen hebt, wil ik je vragen vooral vertrouwen te hebben. Wat jij mag leren uit deze situatie zal je duidelijk worden. Ga vooral leren genieten van het leven die jij wilt leiden. De ander kun je niet los laten. Uiteindelijk ben je altijd verbonden. En ook al zie je elkaar niet, energetisch zal de ander bij je zijn als dat nodig is. En ook al wil je liever fysiek contact, ik weet uit ervaring dat het beter is voor jullie dat er geen fysiek contact is. Zo voelt het niet maar het kan dus nog erger. Vertrouw op jouw pad. Je zult alle kracht vinden hier mee om te leren gaan. Deze antwoorden zitten in jou en krijg je van je gids en je tweeling.

Heb je elkaar net ontmoet? Jouw reis is nu begonnen. Jouw pijn is het missen van delen in jezelf. Jouw verlangen is het verlangen is helemaal terecht. Maar jij hebt het pad gekozen niet volledig met hem in verbinding te kunnen zijn omdat dit niet goed is voor jou en de ander. Uit ervaring weet ik dat sommige voor dit pad gekomen hebben om op eigen kracht daar te komen waar ze willen zijn. Dat betekent dat je dit kan! Ontdek wat voor mooi pad er voor jou weggelegd is. Leer in je eigen kracht te komen. Vertrouw! 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01