Jouw tweelingziel ruimte geven is het beste wat je kunt doen
5-3-2020 Diana Annegarn

Ow wat is het soms moeilijk. Het verlangen bij de ander te zijn en dan stoot je elkaar ineens weer helemaal af. Je wilt wel en je wilt niet. Deze pauzes zijn niet zo maar ze zijn super belangrijk!

Jouw tweeling heeft net als jij ruimte nodig zichzelf te voelen. Want ook al is het verlangen bij elkaar te zijn heel groot, je hebt ruimte nodig om te leren en groeien. In deze fases maak je fouten, los je karma op en nog veel meer. Het zijn momenten van groei waardoor je diepere stukken in jezelf op kunt lossen. En dit is heel hard nodig.

Ik kan niet spreken over hoe het is en wat de waarheid is. Ik kan alleen vanuit eigen ervaring vertellen.


Wat gebeurt er eigenlijk tussen jullie?
Op het moment dat je elkaar ontmoet wordt er een connectie energetisch hersteld. En dit is het begin van een reis. Alles wat in deze begin periode gebeurt, is van belang om op een diep niveau vele lagen hersteld worden. De herinnering wordt aangezet. Het aan jullie te gaan herinneren wat er herinnerd mag worden. Jullie doen dit allebei op eigen wijze. Zoals jullie dat van te voren hebben afgesproken. Het lijkt soms alsof de ander niets doet, maar dat komt vaak omdat deze een ander stuk oplost dan jij. Zo is het balans en leer je elkaar waarderen en respecteren. Wat jij kan oplossen doe jij helemaal zelf.

Zodra alles energetische in jullie is wakker gemaakt, wat bij iedereen verschillend is, mag je alles wat energetisch is hersteld in praktijk uitvoeren. De onbewuste lagen zijn hersteld nu de bewuste lagen. In de bewuste lagen zitten onze patronen, gedrag, karakter en grenzen. Langzaam wordt je nu ook in je fysieke zelf meer ‘jezelf’ of je nieuwe 5d zelf. Je groeit op een niveau die we niet begrijpen omdat we daar nooit zijn geweest. Mensen met een hele sterke intuïtie zullen voelen waar ze heen gaan of voelen wat ze ondergaan. Maar op eigen wijze kun jij dat ook. Eigenlijk voel je en weet je wat nodig is om te voelen en weten. Meer is niet nodig. Naar een medium toegaan begrijp ik volledig maar ik kan je vertellen dat jij zelf alle antwoorden bezig die je nodig hebt. Vraag hulp aan mensen die dit in jezelf kunnen laten voelen. En wordt niet afhankelijk van hulp van buitenaf. Ik ben zelf medium dus ik weet het.
J

De kracht die in jullie ontwaakt is enorm sterk en niet te bevatten. Je kunt het alleen maar laten gebeuren. Elke keer als je ruimte van elkaar ervaart groei je met mega sprongen. En elke keer als je terug keert voel je dat je gegroeid bent en groei je weer opnieuw. Je hebt losgelaten. Al het oude mag los. Het is als een roos in een harde laag modder. Deze laag mag los. De roos zal bloeien in beide van jullie. Het aardse proces is ook belangrijk. Niet alleen het spirituele proces. Alles is mooi en prachtig maar in het aarde proces zal het veel losmaken. Dat is heel normaal. Je verlangt onbewust naar je oude zelf terug. Terwijl je angst hebt voor wat er gaat komen. Omdat je samen bent, soms energetisch, versterk je elkaar. De angst neemt af. Het voelt zo goed, het moet wel goed zijn.

Je hoeft het niet allemaal samen te doen. Jullie hebben er voor gekozen om het samen te doen of bewust te doen. Soms is het nodig verbindingen in jezelf te herstellen of het vertrouwen in de medemens te herstellen. Het verlangen naar een wereld waar we in harmonie leven en niemand elkaar kwetst zit bij heel veel gevoelige mensen heel diep. Een tweelingziel maakt dit verlangen weer in je wakker. Het verlangen op een wereld te zijn waar niemand elkaar kwetst. De verbinding. Maar daar zijn we nog niet. Daar gaan we naar toe. Het is jullie taak mensen die richting in te sturen. Maar eerst mogen jullie je eigen afgescheidenheid nog ervaren. Jullie eigen angst jezelf te laten zien op de wereld. Jullie eigen angst uit onvoorwaardelijke liefde te verbinden met de rest van de wereld.

Jouw tweeling helpt je alleen maar herinneren terwijl hij of zij met de zelfde pijn zit. Het is moeilijk op deze aarde en helemaal jezelf zijn waar je naar toe groeit, is een hele kwetsbare kant van jezelf. Een fase in je leven waarin je volledig kunt overgeven, waar controle en zelfbescherming niet meer nodig is. Elke stap die je elkaar gunt in vrijheid, is een stap dichter bij de nieuwe wereld. Elke keer als je elkaar ruimte gunt kan de ander groeien. Dieper en dieper in zichzelf. De kans te helen op eigen wijze. De kans karma op te lossen. En ook al lijkt het soms dat de ander steeds verder van je verwijderd. De ander snapt het ook allemaal niet. Maar het universum wel. Jullie worden geleid en gestuurd door het grote geheel. Er wordt naar jullie gekeken en jullie worden geholpen.

Ik ben iemand die mijn tweeling heel af en toe ziet. Ik probeer dat zo veel mogelijk te voorkomen (omdat hij mij niet ziet) maar soms kan dat niet. Alsof het universum mij dwingt elkaar even te zien. De tijd los van elkaar zorgt ervoor dat er heel veel gebeurt. Maar als we elkaar dan toch even mogen zien, als is het maar een seconde, dat gebeurt er ook weer heel veel. Meestal komt er dan zoveel energie vrij in mij, dat schrijven voor mij de enige oplossing is. Het geeft weer lucht en ruimte. Elke kleine of grote ontmoeting die we hebben zet zoveel in beweging. Het is nooit voor niets. Geen enkele ontmoeting hoe klein ook is voor niets.

Meestal als we elkaar ontmoeten komt er energetisch heel veel energie vrij. Daarna moet het allemaal weer landen. Het ego komt om het hoekje kijken en ik ga in het dagelijkse leven weer door een proces van opruiming en loslaten. Meestal heb ik daarna ook weer nieuwe inzichten. Het voelt voor mij ook goed om de ruimte te hebben alles wat er los komt in het dagelijkse leven toe te passen. Ik heb het allemaal losgelaten. Ik zoek geen contact op en ik blijf op afstand. Maar als er een dag komt dat ik voel dat ik toch mag zien dan doe ik dat. Ik volg daarin helemaal mijn intuïtie. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01