Als jouw tweelingziel geen contact wil
5-3-2020 Auteur Diana Annegarn

Als je dit artikel leest dan weet je waarschijnlijk hoe dat voelt. Jouw tweelingziel wil geen contact. Als je elkaar net ontmoet hebt dan is de aantrekking zo sterk dat het bijna onmogelijk voelt zonder de ander te zijn. En als je dan toch je eigen pad gaat en weg gaat van elkaar, dan is het verdriet intens diep. Sommige ervaren het als ‘niet te dragen’. Het hart ontploft en doet zo’n pijn, dat het lijkt alsof je hart er uit wordt gerukt.

Ook al ben je fysiek uit elkaar, dat wil niet zeggen dat je dat energetisch ook bent. Energetisch kun je je onbedoeld vasthouden aan de ander en andersom. Iets wat ergens wel logisch is, maar het maakt je soms ziek van verlangen. Hoe ga je hier mee om?

Het allerbelangrijkste van het gehele proces is, hoe jij er mee om gaat. Wat heeft het jou te brengen en wat ga je met alles doen? Welke uniek reis staat jou op dit moment te wachten? We willen vaak maar 1 ding en dat is bij de ander zijn. Maar ja, hoe weet je of dat ooit gaat gebeuren? Duizenden vragen zullen door je heen gaan en elk artikel op internet die er te vinden valt wordt gelezen. Maar niets geeft antwoord op de vraag hoe je om kunt gaan met je gevoel en verlangens.

Ik hoor mensen zeggen dat ze helemaal gek worden en helemaal de weg kwijt zijn geraakt. Dat had ik ook in het begin. Ik begreep de wereld ineens niet meer. Ik ben heel gevoelig en ook wel rationeel. Ik ben heel intuïtief maar ik denk ook logisch na. Juist als mijn emoties alle kanten op gaan, vertrouw ik tijdelijk even op mijn verstand tot alles weer rustig is. Ik wou in mijn gevoel blijven want naast alle rommel die het gaf voelde het ook super fijn. Maar mijn verstand heeft het op een gegeven moment over genomen. Een soort liefdevolle schop onder mijn kont. Zo wees ik mijzelf de weg naar logica. Want hoe mooi en spiritueel het proces ook is, ik leef hier op de aarde.

De pijn en de emoties die je voelt kunnen je wereld helemaal op zijn kop zetten. Je bent niet gek. Je bent alleen in de war. Hij of zij heeft het diepste stuk in jouw geraakt. Dieper kan niet. Waar je normaal jaren over doet om daar te komen heeft deze persoon in 1 dag in je losgemaakt. En wat hij of zij heeft losgemaakt is onvoorwaardelijke liefde. Liefde die in ons aanwezig is, maar waar we geen of onvoldoende gebruik van maken. Het allerbelangrijkste doel, of je nu met je tweeling samen bent of niet, is deze onvoorwaardelijke liefde voor jezelf toe te laten en al het oude los te laten. Ze zeggen wel eens dat je anders niet bij jouw tweeling kunt zijn. Dat is misschien wel zo maar misschien ook niet. Of je wel of niet met jouw tweeling samen bent hangt af van de afspraken die je samen voordat je naar de aarde ging hebt gemaakt.

Niemand weet of jij met jouw tweeling samen gaat zijn, of jullie snel bij elkaar komen of ooit bij elkaar zullen zijn. Vertrouwen op het pad dat je bewandeld gaat sneller en is effectiever. Nu jij jouw tweeling hebt ontmoet, gaat er een nieuwe weg voor jou open. Als je helemaal in de war bent dan is het van belang jezelf terug te vinden. En alle blokkades die deze tweeling bij jou gespiegeld heeft mogen opgelost worden. Zo leer je jouw pad en de processen die op jouw pad zijn gekomen te omarmen en te doorstaan.

Iedereen gaat door deze processen, alleen niet iedereen ontmoet zijn tweeling. Jij wel. Je staat voor een grote uitdaging vanaf nu jezelf op een nieuwe en diepere manier te leren kennen. De ander leren loslaten is vertrouwen op jouw eigen 2 benen en leren lopen zonder de ander vast te houden. De ander is in jouw leven alleen niet zoals je dat misschien wenst. Zodra jullie elkaar hebben ‘gezien’ is het zaadje geplant. Jullie helpen elkaar ook door elkaar te blijven herinneren.

De ander loslaten en met jouw eigen leven doorgaan is een heel intens proces. Het lijkt soms wel een rouwproces en misschien is dat wel zo. De één ervaart het heftiger dan de ander. Het is belangrijk jou eigen pad, missie en leven te begrijpen. Jij bent klaar om het pad te bewandelen naar de 5e dimensie. En ook al was je daar al mee bezig, vanaf nu zul je de hele diepe lagen in jezelf helen. Jouw reis staat klaar. Jouw tweeling moet van alles op een rijtje zetten en zichzelf ook gaan voorbereiden op zijn of haar reis. Sommige ontmoeten elkaar als ze geen van beide een relatie hebben. Heeft één van de twee een relatie of allebei, dan is het een ander verhaal. Je kiest er misschien bewust voor om jouw eigen weg te bewandelen of je bent gedwongen jouw eigen weg te bewandelen.

Vertrouw erop dat het gevoel dat je in het begin hebt ook weer minder wordt of liever gezegd ‘anders’. Er komen ook telkens golven met nieuwe energie naar de aarde die invloed op jullie proces hebben. Daar kun je niets aan veranderen. Als je niet telkens in die gevoelens heen en weer geslingerd wil worden, dan is het belangrijk voor jezelf te kiezen en in je eigen kracht te blijven. In sommige gevallen betekend dat, dat je eerst een groot stuk ego mag overwinnen. Dit ego is ontstaan door een diepe opstapeling van pijn tijdens al die keren dat jij je pad alleen moest bewandelen en afgescheidenheid van het Goddelijke hebt ervaren.

Ik heb ervoor gekozen mijn tweeling niet te willen zien maar ik zie mijn tweeling af en toe wel. Alhoewel ik hem meestal ontwijk, voelt het soms ook goed hem even te zien en hem te herinneren dat ik er ook ben. Ik het begin wou ik hem telkens zien en begreep ik niet waarom hij mij niet wou zij. Het moment dat ik koos voor afstand voelde ik bij hem rust komen. Hij had deze ruimte nodig en ik kennelijk ook. Liefde is ook loslaten en liefde is ook vertrouwen. Het is een combinatie van beide. Wie op de liefde vertrouwd is in staat los te laten. Want wat moet zijn zal naar jou toe komen. Op het juiste moment. Maar let op het ego die je een heel ander verhaal verteld. Laat de pijn niet de baas worden. 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01