Als jouw tweelingziel een relatie heeft en jij ook
5-3-2020 Diana Annegarn

Eerder had ik al aangegeven dat er veel informatie op internet te vinden is over tweelingzielen die bij elkaar zijn. Veel tweelingzielen zijn (nog) niet bij elkaar. En sommige zullen nooit bij elkaar komen. Hoe ga je daar mee om?

Ik kan niet spreken over de waarheid of dat ik iets weet. Ik kan alleen maar vanuit eigen ervaring spreken door de inzichten die ik heb gehad. Hoe heb ik dit opgelost? Mijn tweeling en ik zitten allebei in een fijne relatie, maar niet met elkaar. Geen van beide hebben we de intentie bij de ander weg te gaan. We praten hierover niet met elkaar. Dit riep ontzettend veel in op in het begin en maakte veel los bij mij. Want tja, dat ego. Ik vond het helemaal niet leuk maar ik wou ook mijn eigen relatie niet loslaten. Dus ik moest iets gaan verzinnen wat werkt voor mij. Ik heb alle informatie op internet losgelaten en ben op zoek gegaan naar mijn eigen manier.

Ik heb er al een aantal artikelen over geschreven dus ik wil je aanraden om alle artikelen te lezen als je dit artikel volledig wilt begrijpen. Mijn tweeling en ik zijn in elkaars leven, we zien elkaar af en toe maar hij ‘ziet’ mij niet. Daardoor hebben we eigenlijk geen (emotioneel) contact. Hij is niet slapend maar onderdrukt alles wat hij voelt. Hij onderzoekt ook niet wat hij voelt, hij drukt het weg maar voelt het wel. En ik begrijp het. Het heeft een reden en die reden voel ik en begrijp ik. Dat klinkt misschien raar maar ik heb heel veel vorige levens tussen ons gezien en ik zie ook het pad wat hij nog mag gaan zonder mij. Ik begrijp waarom hij doet wat hij doet. Maar daar moest ik heel wat voor doen.

Als twee mensen een relatie hebben dan moet dat zo zijn. Je kunt wel in de toekomst gaan leven over hoe het zal worden, maar uiteindelijk moet je in het ‘nu’ leven. Het heden, verleden en toekomst kreeg bij mij een hele duidelijke invulling in mijn leven. In het ‘nu’ is hij in een relatie met een ander en ik ook. Het klinkt ook heel raar om te vertellen dat hij in een relatie is met een ander, alsof dat anders had moeten zijn. Het is precies zoals het moet zijn. Als men aan tweelingzielen denkt, denkt men alleen maar aan relaties. Waarom? Het gaat toch over het proces.

Deze invulling komt door de aantrekking. Mijn gidsen zeiden daarop dat deze aantrekking nodig was omdat de ander anders niet op zou vallen. Het is een aards proces. Zodra de interesse gewekt is ga je op onderzoek uit. Dat is nodig en eigenlijk niet te stoppen. Maar met deze aantrekking gaat ons eigen fantasie en ego aan de haal. We verzinnen zelf de invulling en uitleg over deze aantrekking en dat is het proces. We willen het verklaren en mogen onze eigen beperkte gedachte leren loslaten.

Terwijl het alleen maar een heel spiritueel proces is wat eigenlijk niet te verklaren is. Maar het maakt zoveel los dat we het proberen te begrijpen op allemaal verschillende manieren. Ik kan alleen maar weten wat ik vandaag mag weten. Morgen leer ik weer iets anders. Aan de toekomst denk ik niet omdat ik deze niet wil invullen. Maar ik ben wel onderweg naar de toekomst. Aan sommige dingen geef ik (on)bewust sturing en andere dingen laat ik los. We zien wel.

Het ‘nu’ is zo ontzettend belangrijk. Gedachte en emoties kunnen soms alle kanten op gaan. Maar leven in het ‘nu’ zal je helpen. Dit vraagt training. Mijn tweeling praat energetisch met mij over zijn relatie. In het begin stoorde ik mij daaraan. Ik wou dat hij zijn problemen zelf oploste. Maar hij vertelde mij eigenlijk waarom het nodig is zijn relatie vast te houden. Ik leerde daardoor wat de reden is, dat ik ook voor mijn eigen relatie kies. Ik leerde daardoor ook over karmische relaties. Er is een vorig leven die voor mij een hele belangrijke rol in dit leven speelt. Een vorig leven waarin ik veel heb geleerd en het was voor mij belangrijk deze weer te herinneren. Behalve dat ik alle pijn mocht oplossen in dit leven, was het ook tijd mijn tweeling loslaten. Ik kon niet met hem verder gaan zoals het ging, want dan zouden wij het vorige leven herhalen en dat was niet de bedoeling. Hij had iets in zijn relatie op te lossen en ik in de mijne.

Door het vorige leven te zien en te voelen begreep ik waarom het belangrijk is dat hij bij deze vrouw is. Ik zag zijn pad en zijn lessen. Deze vrouw heeft in vorige levens een rol gespeeld in zijn levens maar ook in mijn levens en heeft een aantal keer tussen ons in gestaan. Ze is eigenlijk een onderdeel van onze zielengroep net als mijn partner. Die ook een rol heeft gespeeld in dat vorige leven. Ik begrijp zijn rol in mijn leven en voel heel veel dankbaarheid. Ook hij heeft iets op te lossen met mijn tweelingziel. Alles is eigenlijk precies zoals het moet zijn. Het is de bedoeling elkaar te leren waarderen, accepteren en vrijheid en ruimte te geven, want ieder heeft stukken op te lossen. Hoe raar dat ook klinkt, uiteindelijk zal dat mij ook helpen.

Als je andere verhalen leest op internet dan lijkt het bijna niet te kloppen als tweelingen nog niet bij elkaar zijn. Je krijgt het gevoel dat je bij elkaar moet zijn. En dat het niet perfect is als je niet bij elkaar bent. Jullie zouden nog niet klaar zijn of je moet nog heel veel leren enz.. Door alle inzichten van het vorige leven weet ik ook dat iedereen die bij dat vorige leven betrokken is geweest, bij elkaar is gekomen in dit leven om alle stukken in onze zielengroep op te lossen. Iedereen op eigen manier en eigen wijze.

Spiritueel gezien kun je de ander soms toch heel erg missen. Uiteindelijk blijven we mensen met ego’s. Ik geloof dat deze emoties er ook mogen zijn. De pijn van het verlangen is soms super groot. Uit ervaring kan ik ook zeggen dat deze pijn soms niet ontstaat door het missen maar juist omdat de ander energetisch heel sterk met je verbonden is. De ander is niet weg maar juist bij je. En je wil meer of je hebt moeite om het toe te laten. Je wil je liefde delen maar kan deze niet kwijt, iets stagneert of je mag leren deze liefde op een andere manier vorm te geven.

Ik heb leren begrijpen waarom ik en de ander in een relatie zitten en hoe ik kan leren omgaan met de emoties die soms op komen duiken. Deze emoties zijn er niet voor niets. De ander is op dat moment bij je om iets wakker te schudden. Het is tijd om een stukje te groeien. Als je de boodschap hebt begrepen dan zul je ervaren dat je daarna een lange tijd even geen behoefte hebt aan contact. Je kunt er weer een tijdje ‘tegen aan’.

Ik heb er voor gekozen mijn tweeling niet te zien, tenzij het niet anders kan. Laatst was ik onderweg met een omweg om hem niet tegen te komen. Kennelijk had hij deze omweg ook gekozen. Hij moest letterlijk voor mij stoppen (auto) om mij voor te laten gaan op de fiets. Ik kom hem zelden tegen, maar hier kon ik toch wel even heel hard om lachen. Een grapje van het universum noem ik dat. Eigenlijk ook een mooie boodschap dat alles mogelijk is. En ik kan hem nu wel ontwijken maar wat zo moet zijn, zal zo zijn. En in ons geval lijkt dat soms onmogelijk omdat hij mij 'niet ziet'.

Naast elkaar leven in een relatie is prima mogelijk als je geen verwachtingen hebt. De toekomst laat ik los, zodat zowel hij als ik, de mogelijkheid voelen hierin een vrije wil te hebben. De vrije wil is naar mijn mening mijn menselijke kant die op basis van levenservaring keuzes maakt. Mijn ziel weet natuurlijk al lang dat ik die kant op ga. Maar het is wel nodig om beide te kunnen voelen en een balans hierin te ervaren. Want van deze vrije wil leer je als mens heel veel en geeft kracht. Keuzes zijn nodig om mij verder te ontwikkelen en mijn eigenheid te ervaren. Gewoon op mijn eigen manier zonder de regels uit een boekje na te leven.

Door op deze manier te leven voel ik mijn pad heel sterk. Maar ik voel ook zijn pad heel sterk en die van onze partners. Ik ben een individu en ik heb mijn eigen stappen te zetten in het leven. Samen lossen we dus heel veel karma op. Ik ben daar een onderdeel van. Door in mijn kracht te leren blijven voel ik mijn pad en waar ik heen mag gaan heel sterk. Als ik blijf hangen in het verlangen hem te zien, dan voel ik mijn pad niet en kan ik in de war raken. Ik wil graag mijn eigen pad bewandelen. Ik weet dat het een reden heeft. Ik geloof niet in de opmerking dat ik mijn pad moet bewandelen om uiteindelijk bij hem te komen. Ik bewandel het pad voor mijzelf. Of wij samen komen is aan het lot.

Tot die tijd kan ik de schoonheid zien in het pad die wij allebei zonder elkaar gekozen hebben. Het pad wat wij allebei bewandelen en die zo belangrijk is. Voor onszelf en voor elkaar. Tweelingzielen hoeven niet altijd bij elkaar te komen. Het kan maar zo zijn dat je pas in het hiernamaals bij elkaar komt. Alles wat je neer wil zetten in het leven zou je ik vooral voor jezelf doen. Als jullie fysiek bij elkaar mogen komen dan is dat een geschenk. Maar energetisch zijn jullie al bij elkaar. Deze verbinding is gemaakt tijdens jullie eerste ontmoeting toen jullie kwartje viel.

Bij mijn en mijn tweelingziel is dat kwartje ook gevallen. We sloten ons verder af. Toen ik het begreep ben ik mij weer gaan open stellen. Hij niet, hij was gekwetst en geschrokken dat ik mij had afgesloten, daarna begon zijn proces. Maar het zaadje is geplant. Ik weet dat het handig is dat ik heel veel zie en waarneem. En dat er mensen zijn die dit ook graag willen en die dit niet kunnen. Maar ik hoop met mijn verhaal jullie te kunnen helpen. De gevoelens die de tweelingziel bij je losmaakt worden minder. Je leert er mee omgaan. Elk tweelingziel verhaal is anders. Er is geen verhaal hetzelfde. Er zitten wel patronen in die hetzelfde zijn. Maar uiteindelijk ben jij vrij jouw eigen verhaal te creëren. En geloof mij, jij weet dit verhaal. Wie leert luisteren naar die stem diep van binnen, volgt intuïtief precies het pad wat je moet gaan. Bouw je dromen zonder hem of haar en als het de bedoeling is dat jullie bij elkaar komen dan is dat mooi meegenomen.

Laat al je emoties gaan. Je bent gewoon een mens.

Een tweelingziel energie mag je leren aarden. Dit vraagt veel training, kracht, tijd en doorzettingsvermogen.


 

      
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   


 
Locatie
Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij op facebook en youtube

  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01